Yritystontit

Ruunala

Tiva-kauppa- ja yritysalue

Somerolle on vuonna 2018 valmistunut Ruunalan kauppa- ja yritysalue, joka sijaitsee Someron keskustaa halkovan Helsingintien (kt 52) varressa, noin tunnin matkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereesta. Alue kiinnittyy olemassa oleviin Palman ja Ruunalan teollisuusalueisiin joissa toimii yrityksiä laidasta laitaan, mm. metalli- ja elektroniikkateollisuuden parissa. Alueelle on mahdollista rakentaa perinteisen teollisuuden lisäksi paljon tilaa vaativan tavaran kaupan ja/tai erikoiskaupan suuryksikön.

Harju

Kauppa- ja yritysalue

Harjun teollisuusalue sijaitsee noin kahden kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustan palveluista. Tontit sijaitsevat aivan Salontien (kt 52) tuntumassa. Tonttien koot vaihtelevat 3300 - 30 000 m² välillä. Perinteisen teollisuuden lisäksi osalle tonteista on mahdollisuus rakentaa myös yrityksen toimintaan liittyviä myymälätiloja.

Salkola

Matkailualue

Somerniemellä, kauniin Salkolanjärven rannalla sijaitsee n. 10 hehtaarin maa-alue, joka on omiaan esimerkiksi resort-kohteelle tai kokouskeskukselle.  

Alue sijaitsee 2 km päässä valtatie 2:sta, ja matkaa Helsinki-Vantaan lentokentälle on autolla n. tunti (84km).  

Tiesitkö?

 

Someron kaupunki on ottanut käyttöön erityisen yritystonttihinnoittelun jonka myötä yrityksesi voi saada merkittävästi alennusta kaupungilta ostetun yritystontin hinnasta.

Löydä sopiva tila liiketoiminnallesi!

 

Tutustu paikallisten kiinteistönvälittäjien tarjontaan. 

Lounaismaan OPKK

Kiinteistökolmio Oy

Open Market

Sopivia toimitiloja voit myös kysellä

Someron kaupungin elinkeinotoimesta: 

 

Kehittämisasiantuntija

Antti Leino

p. 040 1268 272

antti.leino (at) somero.fi

Omakotitontit

 

Jos etsit samalla myös paikkaa unelmakodillesi, tutustu Someron omakotitonttivalikoimaan Yllättävä Somero -sivuilla. Sieltä löydät myös yksityisten myymät tontit.